videochat acasa facebook

Pentru că munca este a voastră, considerăm normal să primiți cea mai mare parte din bani. Adică 70% din sumele pe care site-urile le trimit către noi reprezintă câștigul vostru. Pentru că vă deschidem calea, vom păstra doar 30%.

Videochat Timişoara

Video chat Bucuresti

Videochat de acasa

Mai important însă este faptul că aveți SIGURANȚA că primiți banii care vi se cuvin în cele mai bune condiții. Colaborarea se face în baza unui contract semnat de ambele părți. Suntem deschisi să vă oferim toate informațiile despre firmă, care au legatură cu colaborarea noastră.

Banii câștigați vă vor fi virați în contul dvs. personal, astfel încât să îi puteți avea la îndemână oricând doriți, în mod comod, discret și accesibil.

Plata se face de două ori pe lună, după următoarea programare:

Sumele câștigate vi se achită încă din prima lună de activitate.

Colaborarea noastră se bazează pe încredere și respect, de aceea veți avea acces la toate informațiile referitoare la timpul petrecut online, totalul banilor câștigați, numărul membrilor cu care ați vorbit, care sunt acești membri, cât timp au petrecut discutând cu voi și câți bani au plătit pentru asta. Beneficiatâți de sprijin, consiliere și suport din partea noastră ori de câte ori este nevoie.

Dvs veți avea un procentaj de 70% iar noi de
30% din sumele trimise de siteuri către noi.

Casa de bani este acasa la voi.

- offline Tel.: 0737 292 930

Videochat